The Mamba Mentality: How I Play

Selvbiografi

Oversikt

The Mamba Mentality: How I Play er Kobe Bryants personlige perspektiv på livet og karrieren hans på basketballbanen og hans eksepsjonelle, innsiktsfulle spillestil – en passende arv fra den avdøde Los Angeles Laker-superstjernen.< /strong>

I kjølvannet av sin pensjonisttilværelse fra profesjonell basketball, bestemte Kobe «The Black Mamba» Bryant seg for å dele sin enorme kunnskap og forståelse av spillet for å ta leserne med på en enestående reise til kjernen av den legendariske «Mamba-mentaliteten». Med henvisning til en forpliktelse og en mulighet til å lære unge spillere, hardcore-fans og hengivne elever i spillet hvordan man spiller det "på den rette måten", tar Mamba Mentality oss inn i sinnet til en av de mest intelligente, analytiske og kreative basketballene. spillere noensinne.

Med sine egne ord avslører Bryant sin berømte detaljerte tilnærming og trinnene han tok for å forberede seg mentalt og fysisk for ikke bare å lykkes i spillet, men for å utmerke seg. Leserne vil lære hvordan Bryant studerte en motstander, hvordan han kanaliserte lidenskapen sin for spillet, hvordan han spilte gjennom skader. De vil også få fascinerende detaljer når han bryter ned spesifikke spill og kamper fra hele karrieren.

Bryants detaljerte beretninger er kombinert med fantastiske bilder av Hall of Fame-fotografen Andrew D. Bernstein. Bernstein, lenge offisiell fotograf fra Lakers og NBA, tok Bryants aller første NBA-bilde i 1996 og hans siste i 2016—og hundretusenvis i mellom, rekorden for et unikt, tjue år langt forhold mellom én idrettsutøver og én fotograf.

  • Språk: Engelsk
  • Antall sider: 208
  • Publisert: 23. oktober 2018
  • Utgivelsesland: Amerikas forente stater