All Roads Home: A Life On and Off the Ice

Selvbiografi

Oversikt

I løpet av sin utrolige karriere satte Bryan Trottier en ny standard for fremragende hockey. En syv ganger Stanley Cup-mester (fire med New York Islanders, to med Pittsburgh Penguins, og en som assistenttrener med Colorado Avalanche), vant Trottier utallige priser og er medlem av Hockey Hall of Fame og Canadian Sports Hall of Fame. I 2017 ble han kåret til en av NHLs 100 beste spillere gjennom tidene.

Trottier vokste opp i Val Marie, Saskatchewan, sønn av en Cree/Chippewa/Metis-far og en irsk-kanadisk mor. All Roads Home tilbyr et gripende, morsomt, klokt og inspirerende blikk på hans voksende alder, både på og utenfor isen. Det er et unikt memoar der Trottier deler historier om familie, venner, lagkamerater og trenere, leksjonene han har lært av dem, og den dype innvirkningen de har hatt for å forme personen han har blitt.

Noen av de utrolige karakterene i boken inkluderer Trottiers far Buzz; legendariske Islanders trener Al Arbour; lagkameratene Clark Gillies og Mike Bossy; og pingvinenes Mario Lemieux, for å nevne noen. Han vil også snakke om engelsklæreren og veilederen på videregående skole som hjalp ham med å utvikle selvtillit og oppmuntret ham som forfatter: Governor General's Award-vinnende poet, Lorna Crozier.

  • Språk: Engelsk
  • Antall sider: 304
  • Publisert: 25. oktober 2022
  • Utgivelsesland: Canada